BABYFOON AANBIEDINGEN


Baby buggy kopen


Hoera! Een baby’the erbij! Zo’n schattig klein ding, telkens op ontdekkingstocht. Heerlijk toch? Je hebt wel een kinder buggy nodig. Zoek je een kinder buggy dan ben je hier op het juiste adres. Een kinder buggy kopen doe je nadat je meerdere modellen hebt bekeken. Hier vindt je alles over het kopen van jouw kinder buggy. Meerdere modellen van een kinder buggy kun je naast elkaar vergelijken. Ga snel verder en koop jouw kinder buggy!

Het lijkt allemaal zo simpel: er is een baby op komst en je koopt alle spullen die je nodig hebt zoals een commode, een box, kleding, etc. Toch is het niet zo simpel als het allemaal lijkt. Neem bijvoorbeeld de baby buggy eens. Als je een baby buggy neemt zijn er meer dingen om naar te kijken dan alleen maar of het er leuk en praktisch uit ziet.

Reis baby buggy kopen


Er moet bijvoorbeeld rekening gehouden worden met waar je allemaal naar toe zou willen gaan wanneer de baby geboren is. Ben je van plan om dagjes uit te gaan naar het bos of het strand, of blijf je toch liever gewoon in het dorp of de stad. Misschien staat er wel een vakantie gepland in het berggebied. De ondergrond is een van de meest belangrijke dingen om rekening mee te houden omdat de wielen dit goed moeten kunnen opvangen. Kleine wielen kunnen bijvoorbeeld niet goed en stabiel rijden op een ondergrond zoals het bos. Als je vaak naar het bos, strand of berg gebied gaat dan is het dus slim om te kiezen voor grote wielen. Dit geeft niet alleen een fijnere ervaring voor jouzelf maar ook voor de baby.

Inklapbare baby buggy kopen

Wat ook belangrijk is om te bekijken is hoe je het vaakst van plek A naar plek B komt. Mocht het zo zijn dat je overal met de fiets naartoe reist dat moet je wel rekening houden met het gewicht van de baby buggy. Het is natuurlijk niet handig om een zware baby buggy mee te moeten nemen op de fiets dus zoek naar een lichtgewicht baby buggy. Reis je vaak met de auto dan moet je rekening houden met de grootte van de baby buggy wanneer je hem inklapt. Het zou zonde zijn als de baby buggy niet in de auto past zonder dat de achterbak open moet blijven.
Rekening houden met het gewicht en de grootte is ook handig voor het opbergen in huis. Mocht het zo zijn dat je op de eerste verdieping woont zonder lift dan is het wel zo fijn als de baby buggy niet zo zwaar is. Berg je de baby buggy op in een kast dan is het ook handig als de baby buggy niet zo groot is.

Baby buggy accesoires kopen

Ook is het handig om te kijken wat je allemaal bijgeleverd krijgt bij de baby buggy, zo voorkom je onverwachtse kosten. Hiermee wordt bedoeld bijvoorbeeld een regenhoes, een parasol, een zonnescherm etc. Het zou het handigst wezen als dit er al bij zit bij de baby buggy zodat het toch wat goedkoper is voor jezelf.

Jouw baby buggy kopen

Uiteindelijk blijft er nog de persoonlijke voorkeur over. Wil je bijvoorbeeld dat de baby buggy een verstelbare rug heeft zodat de baby kan liggen en zitten wanneer daar behoefte aan is dan zul je je hier rekening mee moeten houden. Ruimte voor de boodschappen is altijd welkom, kijk daarom of er onderin de baby buggy of op de achterkant hier ruimte voor is. Ook dingen zoals flessenhouders zijn welkom. Test ook even uit wat er lekkerder loopt voor jou; twee plekken om vast te kunnen pakken zoals bij het stuur van een fiets of een geheel waar je overal je handen kunt rusten.

Zo zie je maar dat er veel meer bij komt kijken bij een baby buggy kopen dan alleen het uiterlijk en het comfort!